Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2021-ben ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, így folytatjuk

a postás családok, a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció,

az üdülés, a gyermekek nyári elhelyezése, valamint a képzésben résztvevők segítését.

Kérjük, rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így

Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaitokkal mely szervezetet támogatják!

Adószámunk: 18248649-1-42

A támogatásokat köszönjük!

Az 1%-os felajánlásokat akár az szja-bevallástól függetlenül, legkésőbb 2021. május 20-i beérkezéssel lehet megtenni az alábbiak szerint:

• ELEKTRONIKUSAN, ha a magánszemély rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbben azon keresztül nyújthatja be,

• PAPÍR ALAPON, postai úton beküldve, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen adhatja be.

A rendelkező nyilatkozatot legkésőbb május 20-ig juttathatják el közvetlenül az adóhatóságnak. Sajnos a határidőt követően beküldött nyilatkozatokat az adóhatóság figyelmen kívül hagyja. A csatolt nyilatkozat tartalmazza a Postakürt Alapítvány adószámát, megkönnyítve annak kitöltését.

Számítunk Önökre! Segítsenek, hogy segíthessünk!

Adományaikat, támogatásukat köszönjük:

Postakürt Alapítvány Segélyezési Bizottsága

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2021-ben ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, így folytatjuk

Kérjük, rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaitokkal mely szervezetet támogatják!

Adószámunk: 18248649-1-42

A támogatásokat köszönjük!