A SWING ARANYKORA

Jazz örökzöldek, könnyed jazz dallamok a boldog békeidők hangulatát idézve

július 20. csütörtök, 20 óra
esőnap augusztus 2.

A swing zene lüktetése, szabad improvizációk, a kiszenekari hangzás jellegzetes, dinamikus megszólalása és a swing korszak híres darabjai jellemzik ezt a különleges koncertet. George Gershwin, Cole Porter és Nat King Cole örökzöldjei mellett felcsendülnek még a brazil bossa nova híres darabjai, Antonio Carlos Jobim szerzeményei.

A stílus avatott mesternőjének, az elragadó Szulák Andreának és Bársony Bálint Fonogram-díjas szaxofonos, zeneszerző zenekarának vendége az utóbbi években szólistaként és új zenei formációban is bemutatkozó Bebe lesz.

jegyár: 4500 Ft

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2021-ben ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, így folytatjuk

a postás családok, a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció,

az üdülés, a gyermekek nyári elhelyezése, valamint a képzésben résztvevők segítését.

Kérjük, rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaitokkal mely szervezetet támogatják!

Adószámunk: 18248649-1-42

A támogatásokat köszönjük!