Postásokért

Hírek, információk, események

2022.11.30.

Téli gyermekfoglalkoztató 2023. január 2-6. között

A meghosszabbított téli szünetben január első hetében (2023. január 2-6.) hétköznap reggel 8 és délután 5 óra között szeretnénk segíteni azoknak a családoknak, ahol mindkét szülőnek dolgoznia kell, és az általános iskolás gyermekük felügyelete nem megoldott.

2022.11.22.

RENDKÍVÜLI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a 2022-ben megnövekedett energiaárak miatt nehéz élethelyzetbe került egy, vagy több gyermeket nevelő postás családok támogatására.

2022.11.11.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Karácsonyváró színházlátogatásra, a „VUK” című előadásra, melyre a Madách Színházban, 2022. december 3-án, szombaton 11.00 órakor kerül sor.

2022.11.22.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Postakürt Alapítvány a Karácsony közeledtével pályázatot hirdet a a tartósan beteg vagy árván/félárván maradt gyermekeket nevelő postás családok támogatására.

A pályázatok beérkezési határideje: 2022. november 22.

2022.11.18.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a szociálisan hátrányos helyzetű postai munkavállalók gyermekei tanulmányi költségeinek - tandíjának - részbeni finanszírozására, támogatás az első diploma megszerzéséhez

Folyamatos

TÁJÉKOZTATÁS

2022. januárjától az „Egyedi kérelem” benyújtásához szükséges adatlap megújult. Ettől kezdve az igényeket kizárólag az új formátumban fogadjuk el. Az „Egyedi kérelem” adatlap az alábbi gombra kattintva is letölthető

Folyamatos

EGYEDI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSE

A Postakürt Alapítvány létrehozásakor megfogalmazott céljának megfelelően évek óta az alábbi esetekben biztosít támogatást, segítséget postásoknak, postás családok súlyosan beteg tagjainak, árván vagy félárván maradt gyermekeinek, a posta szociálisan rászoruló nyugdíjasainak, illetve a társaság sérelmére elkövetett bűncselekmények áldozatainak és családtagjainak.