Postásokért

postás családok üdülésének támogatására

2021.06.15.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Covid-19. járvány miatt 2020. november 01. és 2021. május 31. időszak alatt nehéz élethelyzetbe kerülő postai munkavállalók támogatására

2021.10.31.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

hátrányos helyzetű postai munkavállalók  egészségügyi rehabilitációjának támogatására

2021.03.31.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

nagycsaládos-, valamint két vagy több gyermekét egyedül nevelő postai munkavállalók támogatására

Folyamatos

EGYEDI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSE

A Postakürt Alapítvány létrehozásakor megfogalmazott céljának megfelelően évek óta az alábbi esetekben biztosít támogatást, segítséget postásoknak, postás családok súlyosan beteg tagjainak, árván vagy félárván maradt gyermekeinek, a posta szociálisan rászoruló nyugdíjasainak, illetve a társaság sérelmére elkövetett bűncselekmények áldozatainak és családtagjainak.

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2021-ben ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, így folytatjuk

a postás családok, a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció,

az üdülés, a gyermekek nyári elhelyezése, valamint a képzésben résztvevők segítését.

Kérjük, rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaitokkal mely szervezetet támogatják!

Adószámunk: 18248649-1-42

A támogatásokat köszönjük!