Házasságkötő terem

Benczúr Ház Kulturális Központ (1068 Budapest, Benczúr utca 27.)

A VI . kerület Terézvárosi Polgármesteri Hivatal kijelölt házasságkötő terme.

Házasságkötéshez időpont egyeztetés és bejelentkezés a Terézvárosi Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Osztályán szükséges:

Budapest VI., Eötvös u. 3. II. emelet 207 - és vagy 208-as számú iroda

Telefon: +36-1/342-0909, 342-0905, 342-0906

E-mail: anyakonyv@terezvaros.hu

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 13.30 – 18.00

Szerda: 8.00 – 12.00 és 13.00 – 16.30

Péntek: 8.00 – 11.30

Tisztelt Érdeklődők!

A Postakürt Alapítvány 2019. január 1-től az esküvői szertartásokhoz tartozó szolgáltatásokat nem tudja biztosítani. Megrendeléseket kizárólag december hónapra tudunk fogadni. 2019. január 1-től a szertartáshoz kapcsolódó lehetőségekről az Anyakönyvi Hivatal tud felvilágosítást nyújtani.