A Rózsavölgyi Szalon előadásai a Benczúr Kert színpadán

AMAZONOK

augusztus 21. és 22., 20 óra
esőnap augusztus 23.

Szarka János rendezésében egy modernkori amazontörténetet láthatnak, melyben három nő bojkottot hirdet a férfiak ellen.

Martine, egy középkorú háziasszony, miután a férje elhagyja, mély depresszióba zuhan. Két facér barátnője – Micky és Annie – odaköltözik hozzá, hogy együtt vészeljék át ezt az időszakot, és elhatározzák, hogy a fájdalom és csalódás elkerülése végett tabuként kezelnek minden férfit. Csakhogy mindezt megrengeti, amikor váratlanul megérkezik a gavallér és szemtelenül jóképű Guillaume. A fiatal férfi jelenléte nem csak a három barátnő kapcsolatát, de a férfiak kirekesztésén alapuló döntésüket is megkérdőjelezi…

A darab kíméletlenül és kritikusan viszonyul a korhoz és a világhoz, amelyben élünk, írója ügyesen lavírozik az érzelmekre hatás és a szórakoztatás között.

Szereplők:

Martine: Náray Erika