top of page
Díszterem1.jpg

BHKK produkciós pályázat 2022-23

FELHÍVÁS! A Benczúr Ház Kulturális Központ szabad kapacitásai terhére produkciós pályázatot hirdet előadóművészeknek, művészeti szervezeteknek, elsősorban komoly-, jazz- és népzenészeknek, kamaraszínházi produkcióknak, pódiumesteknek, beszélgetéseknek 2022. november - 2023. május időszakra.

Töltse le részletes tájékoztatónkat!

A Benczúr Ház Kulturális Központ terembérleti ajánlata

Épületünk Budapest szívében, a belváros Diplomata negyedében található neoreneszánsz palota, ahol dísztermünket, exkluzív szalonjainkat és kertünket ajánljuk figyelmükbe!

Privát fogadásoktól a 120 fős rendezvényekig, esküvők, családi ünnepek, bálok, fotózások, filmforgatások, fogadások, előadások, konferenciák, üzleti reggelik, találkozók, céges rendezvények, tanórák/napközis foglalkozások mind megvalósíthatók.

 

Egyedülálló lehetőséget nyújt szabadtéri programok tervezéséhez a 220 fő befogadására alkalmas rendezvénykertünk, színpaddal és az azt kiszolgáló háttérhelyiségekkel.

Az épület tervét Marmorek Oszkár műépítész készítette. A palotát zártsorú beépítésű, belső udvaros, magastetős, háromszintes épületként alakították ki. A főhomlokzat díszítését Karl Waschmann tervezte. A belső térben Róth Miksa ólomüveg ablakai és eredeti enteriőrök láthatók.  Az épület rendkívül szép építészeti alkotás. A kényelem, a színvonalas kiszolgálás és a jó hangulat garantált! Működő éttermünk és kávézónk is a bérlők rendelkezésére áll. Kulturális, oktatási célú, céges rendezvények, konferenciák, akár tanórák/napközi foglalkozások céljára is bérelhető.

Bérelhető termeink

Egyéb bérelhető eszközök

  • mikrofon

  • pulpitus

  • projektor, vászon

  • fény- és hangtechnika

  • dobogók

  • technikus

 

Az ismertetett termek az épület I. emeletén és a földszinten találhatók, az épületben lift működik. Az épület nem akadálymentesített.

Az épület II. emeletén kialakított Postamúzeum egyedi, önálló vagy kísérő programlehetőséget kínál az idelátogatók számára.

A múzeum a klasszikus tárlatvezetés mellett, történelmi játékkal, speciális szabadulójátékkal, egyedi műtárgybemutatókkal színesíti a Ház bérlőinek szóló kínálatát, izgalmas kísérőprogramként teheti még különlegesebbé a bérlők rendezvényeit.

A pedagógusok figyelmébe ajánljuk a különböző korcsoportok számára összeállított múzeumpedagógiai foglalkozásokat, melyről bővebben a www.postamuzeum/muzeumpedagógia oldalon tájékozódhatnak.

Bérleti díjak

Rendszeres bérlés esetén (négy alkalom felett) egyéni megállapodást kötünk!

Kérje árajánlatunkat!

Az intézmény fenntartó Postakürt Alapítvány kuratóriumi elnöke: Lőrinczy György

Kulturális igazgató: Szilágyi Maya szilagyi.maya@benczurhaz.hu

Terembérleti munkatárs: Sánta Ildikó santa.ildiko@benczurhaz.hu, telefonszám: 06 30 9862903

Az étteremi és catering szolgáltatással kapcsolatban Sikó Erzsébet (Zsóka) 70-318-5951 benczurhaz@gmail.com ad felvilágosítást.

01_Díszterem.jpg

DÍSZTEREM

befogadóképessége 100-120 fő/128 m2

(változatos térkialakítással, széksoros, táblaasztalos, körasztalos berendezéssel, igény szerint catering  bekészítéssel is bérelhető)

16 m2 színpadelem (pódium, akár nézőtér kialakítására)

/széksoros max. 120 fő, táblaasztalos max.80 fő/

A Díszteremben rögzített  fény- és mobil hangtechnikát tudunk biztosítani.

02_BarnaSzalon_fotoHajduJozsef-1.jpg

BARNA SZALON

befogadóképessége max. 35 fő/40 m2

A szalon összenyitható a Díszteremmel, de külön bejárattal is rendelkezik.

03_Fehér_szalon.jpg

FEHÉR SZALON

befogadóképessége max. 15 fő/40 m2

A szalon összenyitható a Díszteremmel, de külön bejárattal is rendelkezik.

04_Vadaszterem_fotoHajduJozsef-3.jpg

VADÁSZTEREM

befogadóképessége max. 70 fő/87 m2

Változatos térkialakítással, széksoros, táblaasztalos, hosszanti vagy U alakú elrendezéssel, catering bekészítéssel.

01_Díszterem.jpg

BALETT TEREM / PRÓBATEREM

befogadóképessége max. 60 fő/ 72 m2

Klasszikus tükrös terem, számos célra jól használható. Táncórák, színházi próbák, balett és egyéb mozgásformák betanítására és gyakorlására kiválóan alkalmas. Öltözők, mosdó rendelkezésre áll. Valamennyi termünkben hangtechnika biztosítható.

7-BKE_Nyitokoncert084_formaline.jpg

SZABADTÉRI SZÍNPAD

befogadóképessége 200 fő

Színpad 65 nm. 

(változatos térkialakítással, széksoros, táblaasztalos, körasztalos berendezéssel, igény szerint catering  bekészítéssel is bérelhető)

bottom of page