A Postakürt Alapítvány létrehozásakor megfogalmazott céljának megfelelően évek óta az alábbi esetekben biztosít támogatást, segítséget:

postások, postás családok súlyosan beteg tagjainak, árván vagy félárván maradt gyermekeinek, a posta szociálisan rászoruló nyugdíjasainak, illetve a társaság sérelmére elkövetett bűncselekmények áldozatainak és családtagjainak.  .

Kérelem benyújtása:

A mellékelt Adatlap első oldalán minden rovatot pontosan, olvashatóan ki kell tölteni, majd a második oldalon alá kell íratni a munkahelyi vezetővel (nyugdíjas a legutolsó munkahelyén).

Külön csatolni kell egy részletes kérelmet, igazolásmásolatot a betegségekről (1-2 zárójelentés, orvosi igazolás).

Hitel vagy rezsitartozás, valamint temetési költség okán nem tudunk támogatást adni.

A kérelmezőt kizárólag az esetleges elutasításról és annak okáról értesítjük írásban.

A támogatás elnyeréséről a támogatás összegének banki utalással vagy postai úton történő átvételével értesül a támogatott.

A kérelmet személyesen vagy postai úton lehet benyújtani:

Postakürt Művelődési és Szociális Közhasznú Alapítvány Támogatási Csoport

1068 Budapest, Benczúr u. 27.

Információ: Boros Attiláné +36 30 771 9441, boros.attilane@pkalapitvany.hu