Gyűrűpárna

A jegygyűrűk, bármilyen kicsik, hatalmas szerepet játszanak az esküvőn, és igazán megérdemlik, hogy méltó módon jelenjenek meg a szertartáson.

Ez a kis párna biztosítja, hogy biztosan meglegyenek a gyűrűk a kellő pillanatban, és ne valaki zsebéből kerüljenek ki. Ráadásul minden esküvő kedves pillanata, ahogy egy kedves kisgyerek viszi az oltárig a rábízott kincset!

Kínálatunkban egyedi készítésű, 20x20 centiméteres kézműves termékek találhatók, melyeket szívesen tesz el az ember emlékbe az esküvő után. A termékeket a készlet erejéig tudjuk biztosítani, utánrendelést csak az esemény előtt 5 héttel leadott rendelések esetén tudunk vállalni. Megrendeléskor kérjük a képek alatti jelölést feltüntetni.

P-1
P-2