Gyűrűpárna

A jegygyűrűk, bármilyen kicsik, hatalmas szerepet játszanak az esküvőn, és igazán megérdemlik, hogy méltó módon jelenjenek meg a szertartáson.

 

Ez a kis párna biztosítja, hogy biztosan meglegyenek a gyűrűk a kellő pillanatban, és ne valaki zsebéből kerüljenek ki. Ráadásul minden esküvő kedves pillanata, ahogy egy kedves kisgyerek viszi az oltárig a rábízott kincset!

Kínálatunkban egyedi készítésű, 20x20 centiméteres kézműves termékek találhatók, melyeket szívesen tesz el az ember emlékbe az esküvő után. A termékeket a készlet erejéig tudjuk biztosítani, utánrendelést csak az esemény előtt 5 héttel leadott rendelések esetén tudunk vállalni. Megrendeléskor kérjük a képek alatti jelölést feltüntetni.

P-1
P-2
P-3
P-4
P-5
P-6
Show More

Ára: 2500 Ft

Tisztelt Adózók!

 

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2021-ben ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, így folytatjuk

 

a postás családok, a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció,

az üdülés, a gyermekek nyári elhelyezése, valamint a képzésben résztvevők segítését.

 

Kérjük, rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaitokkal mely szervezetet támogatják! 

Adószámunk: 18248649-1-42

 

A támogatásokat köszönjük!

Koncertjeinkre a Magyar Posta Zrt. dolgozóinak járó kedvezményre való jogosultságot a jegyek átvételekor igazolni kell
További információ: 322-4240, info@benczurhaz.hu

Impresszum

Tel: 322 4240 (Porta)

E-mail: info@pkalapitvany.hu

© 2019

Postakürt Alapítvány

1068 Budapest, Benczúr utca 27.