Homokceremónia

A szokás Hawaii-ról származik s mára sok helyen meghonosodott. A pár eredetileg tengerparti homokot szórt, míg manapság színes homokot önt egy üvegedénybe, ami eddigi életük egyesülését jelképezi.

Homokszóró szettünkkel szív formájú üvegben őrizhetitek meg az összeöntött homokot.

A szett tartalma:

• szív alakú váza (200ml)

• 2 féle finomszemcsés dekorhomok

Ára: 3000 Ft

A színek a készlet erejéig választhatók. Utánrendelést csak a szertartás előtt legkésőbb 5 héttel leadott megrendelésekre tudunk vállalni. A megrendelőlapon kérjük a színek megjelölését feltüntetni!

Választható színek (balról jobbra): fehér, ibolya, lila, indigó, türkiz, kék, világoszöld, zöld

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2021-ben ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, így folytatjuk

a postás családok, a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció,

az üdülés, a gyermekek nyári elhelyezése, valamint a képzésben résztvevők segítését.

Kérjük, rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaitokkal mely szervezetet támogatják!

Adószámunk: 18248649-1-42

A támogatásokat köszönjük!