Pezsgős köszöntés

A szertartás végén pezsgővel köszöntheti egymást az ifjú pár, az anyakönyvvezető, a két tanú, valamint a szülők.

1 üveg pezsgőről a pár gondoskodik, max. 9 fő számára poharakat biztosítunk a helyszínen.

Szervízdíj: 1800 Ft

Abban az esetben ha Ön több résztvevő számára szeretne pezsgőfelszolgálást igényelni, úgy a Benczúr Étterem és Kávézó bevonásával tudjuk a felszolgálást megoldani. A pezsgőről a pár gondoskodik (1 üveg cca. 8 fő számára elegendő).

Szervízdíj: 250 Ft/fő

A Megrendelőlapon pontosan tüntesse fel,

hány főre kérik a pohárbekészítést!

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2021-ben ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, így folytatjuk

a postás családok, a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció,

az üdülés, a gyermekek nyári elhelyezése, valamint a képzésben résztvevők segítését.

Kérjük, rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaitokkal mely szervezetet támogatják!

Adószámunk: 18248649-1-42

A támogatásokat köszönjük!