top of page

Tisztelt Adózók!

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy 2019. évi adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2020-ban ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, folytatjuk a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció, valamint a postás családok és a képzésben résztvevők segítését.

 

Kérjük, hogy az adóbevallás benyújtásának változása ellenére rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így

Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaikkal mely szervezetet támogatják!

Adószámunk: 18248649-1-42

 

Támogatásukat köszönjük!

A személyi jövedelemadó 1%-áról az alábbiak szerint rendelkezhetnek:

 

Papíros formában:

A rendelkező nyilatkozatot az alábbi módon lehet az adóhatóság részére adóbevallásával együtt, vagy anélkül személyesen átadni vagy posta úton megküldeni:

  • a 19SZJA-EGYSZA jelű nyomtatványt kérjük töltse ki – a kedvezményezett adószámánál a Postakürt Alapítvány adatát tüntettük fel!

  • a borítékra írja rá nevét és adószámát,

  • majd a lezárt borítékot (a leragasztás helyén saját aláírással ellátva) egy másik borítékba téve, a csatolmányban található, területileg illetékes NAV Igazgatóság részére (ld.: melléklet) megcímezni, megküldeni szükséges.

 

Elektronikus úton:

  • az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy

  • az ÁNYK (általános nyomtatványkitöltő keretprogram) segítségével a bevallással együtt, a 19SZJA-EGYSZA nyomtatvány kitöltésével lehet.

  • Ügyfélkapun keresztül adóbevallása ellenőrzésekor.

 

A rendelkező nyilatkozatot legkésőbb május 20-ig juttathatják el közvetlenül az adóhatóságnak. Sajnos a határidőt követően beküldött nyilatkozatokat az adóhatóság figyelmen kívül hagyja.

 

A rendelkező nyilatkozatot és a területileg illetékes NAV Igazgatóságok címét a lenti linkekről tölthetik le.

 

Adományaikat, támogatásukat köszönjük:

Postakürt Alapítvány

bottom of page