Kulturális kedvezmények

Benczúr Ház Kulturális Központ

 

A Benczúr Ház Kulturális Központ vezetőjétől a bérleti díjakra kulturális kedvezmény igényelhető.

Megállapodás szerint lehetőséget tudunk biztosítani az intézmény reklámfelületein (szórólap, hírlevél, honlap…stb.) történő megjelenésre is. Amennyiben érdekelné a kulturális kedvezmény lehetősége, kérjük keresse a Benczúr Ház műsorszervezését: 

SÁNTA ILDIKÓ

E-mail: santa.ildiko@benczurhaz.hu

www.benczurhaz.hu

Tisztelt Adózók!

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy 2019. évi adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2020-ban ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, folytatjuk a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció, és a postás családok és a képzésben résztvevők segítését. 

Kérjük, hogy az adóbevallás benyújtásának változása ellenére rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaikkal mely szervezetet támogatják! Adószámunk: 18248649-1-42. Részletes információkért kattintson ide!

 

Támogatásukat köszönjük!

Impresszum

Tel: 322 4240 (Porta)

E-mail: info@pkalapitvany.hu

© 2019

Postakürt Alapítvány

1068 Budapest, Benczúr utca 27.

Koncertjeinkre a Magyar Posta Zrt. dolgozóinak járó kedvezményre való jogosultságot a jegyek átvételekor igazolni kell
További információ: 322-4240, info@benczurhaz.hu