MIKLÓSA ERIKA estje​

június 28. szerda, 20 óra
esőnap június 29.

A világhírű opera-énekesnő a szívéhez legközelebb álló áriákból és dalokból válogat, Erkel, Verdi, Puccini leghíresebb operamelódiái mellett számos zenei meglepetés is vár a közönségre. Köztudott, hogy a művésznő szívesen kalandozik az operett, a jazz és a musical világába, így 25 éves nemzetközi színpadi pályafutásának színes koncertrepertoárjából is ízelítőt kaphatunk Bernsteintől a portugál fadon át akár a Piazzolla-tangókig.

Miklósa Erika partnere Balczó Péter a Magyar Állami Operaház kiváló tenoristája lesz, akivel az idei évadban a Traviata és a Lammermoori Lucia főszerepeiben láthatta együtt a közönség.

Az esten az Óbudai Danubia Zenekart és a Quartett Escualo Zenekart hallhatjuk Kovács László vezényletével, a művésznő kiváló, visszatérő koncertpartnereit.

Jegyár: 5500 Ft

Műsor: