MUZSIKÁS EGYÜTTES

augusztus 3. csütörtök, 20 óra
esőnap augusztus 6.

A több mint négy évtizede alakult Muzsikás, a világszerte legismertebb magyar népzenei együttes, akiknek elsőként sikerült elfogadtatniuk a magyar népzenét, mint önálló, minden más műfajjal egyenértékű zenei stílust. A távoli erdélyi, moldvai, dunántúli, szatmári kicsi falvak zenéi, dalai mindig megfogták, elvarázsolták az odalátogatókat. Ezt a már egyre inkább eltűnő izgalmas hangulatot varázsolja vissza a színpadra a Muzsikás és vendége, a fiatal népdalénekes Kacsó Hanga.

Páratlan zenei élményre számíthatunk, néptánccal fűszerezve! A fergeteges táncokról Berecz István és párja, Bures Réka gondoskodik.

Jegyár: 3900 Ft

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2021-ben ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, így folytatjuk

a postás családok, a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció,

az üdülés, a gyermekek nyári elhelyezése, valamint a képzésben résztvevők segítését.

Kérjük, rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaitokkal mely szervezetet támogatják!

Adószámunk: 18248649-1-42

A támogatásokat köszönjük!