top of page

A postás családok részére a karácsonyi ünnepekhez kapcsolódóan - az elmúlt években - kulturális programot szerveztünk az alapító Magyar Posta Zrt-vel közösen. A színházlátogatás keretében a Magyar Posta vezetőinek karácsonyi ajándékát is átadhattuk az előadáson résztvevő gyermekek számára.

 

Ebben az évben, a kialakult egészségügyi helyzet sajnos nem teszi lehetővé színházi, közösségi program szervezését, DE a postai vezetők 2020-ban is szeretnék megajándékozni a hátrányos helyzetű postás gyermekeket. A Magyar Posta vezetői ajándéktárgyak helyett gyermekenként 5000 Ft értékben ajándékutalványt ajánljanak fel, melyet az alábbi pályázati feltételek szerint tudunk a gyermekek számára eljuttatni.

 

A pályázaton résztvevők köre:

A pályázaton az a postai munkavállaló vehet részt,

  • aki 2020. szeptember 30-ig legalább 6 hónap folyamatos postai munkaviszonnyal rendelkezik,

  • háztartásában egy vagy több gyermeket nevel, és

  • akinél az egy háztartásban élő személyek egy főre jutó utolsó 6 havi nettó átlagjövedelme nem haladja meg a 120.000 Ft/hó összeget. (Keresetigazolást nem kérünk!)

 

A pályázat feltételei:

  • a hiánytalanul kitöltött adatlap, melyen fel kell tüntetni a gyermek, több gyermek esetén a gyermekek nevét, életkorát és a kívánt ajándékutalvány fajtáját,

  • A pályázat elfogadásának feltétele a jelentkezési lap alján lévő hozzájáruló nyilatkozat elfogadása a jelölő négyzet beikszelésével!

  • A gyermekek korhatára: 0 éves kortól 16 éves korig (ide a 16 éves kort 2020. december 31-ig betöltő gyermekek értendők).

  • gyermekenként 1 db 5000 Ft értékű, kizárólag a következő ajándékutalvány valamelyike igényelhető: Decathlon, MediaMarkt, Libri, H&M, Rossmann, DM, Tesco, JátékNet (online webáruház)

 

A pályázat elbírálása:

A pályázat elbírálása a határidőig beérkezett pályázati adatlapon, a pályázó által igazolt, egy főre jutó havi átlagjövedelem alapján történik. A pályázat elfogadásáról az Alapítvány Kuratóriumának felhatalmazásával a Segélyezési Bizottság dönt.

 

A pályázat elbírálásának határideje:          2020. november 30.

 

A pályázat nyerteseinek értesítése, a csomagok tartalma:

A pályázat keretében 250 db családi ajándékcsomag kerül kiosztásra. A nyertes pályázók az elnyert karácsonyi ajándékot postai úton kapják kézhez.

 

A 250 nyertes pályázó a családi ajándékcsomag átvételével értesül a sikeres pályázatról. A csomagok tartalmazzák a postai vezetők gyermekeknek szánt, pályázó által név szerint igényelt ajándékutalványait is a vezetői felajánlások mértékében. 

 

A vezetőktől beérkező ajándékutalványok darabszámának függvényében kétféle ajándékcsomag kerülhet kiküldésre:

  • az alacsonyabb jövedelemkategóriába tartozó családok csomagjai tartalmazzák a vezetők által felajánlott, a gyermekek névére szóló ajándékutalványokat is

  • a magasabb jövedelemkategóriába tartozó nyertes pályázók ajándék egységcsomagot kapnak.

 

A jelentkezés benyújtásának módja:

A pályázat mellékleteként közzétett jelentkezési lap egy példányban, postai úton történő eljuttatása a következő címre:

 

Postakürt Alapítvány, 1068 Budapest, Benczúr utca 27.

A borítékra kérjük, írják rá: „Karácsonyi ajándékutalvány”

 

A pályázat személyesen is benyújtható az Alapítvány székhelyén:

1068 Budapest VI., Benczúr utca 27. (Ügyfélfogadási időben hétfőtől - péntekig 9.00-től 14.00 óráig).

 

A pályázati adatlap beérkezésének határideje: 2020. november 12.

 

További információk a Postakürt Alapítványtól kérhetők:

Dér Mária tel: 06-30-771-9446; e-mail: Der.Maria@pkalapitvany.hu 

bottom of page