top of page

A postás családok részére a karácsonyi ünnepekhez kapcsolódóan hagyományosan - kulturális programot szerveztünk az alapító Magyar Posta Zrt-vel közösen. A színházlátogatás keretében a Magyar Posta vezetőinek karácsonyi ajándékát is átadhattuk az előadáson résztvevő gyermekek számára.

 

 Az egészségügyi helyzet sajnos ebben az évben sem teszi lehetővé színházi, közösségi program szervezését. A postai vezetők és a hozzájuk csatlakozó postás dolgozók, postás munkaközösségek jelezték, hogy 2021-ben is szeretnék megajándékozni a hátrányos helyzetű postás gyermekeket.

A múlt évhez hasonlóan ajándéktárgyak helyett gyermekenként 5000 Ft értékben ajándékutalványt ajánlanak fel, melyet az alábbi pályázati feltételek szerint tudunk a gyermekek számára eljuttatni.

 

A pályázaton résztvevők köre:

A pályázaton az a postai munkavállaló vehet részt,

  • aki 2021. szeptember 30-ig legalább 6 hónap folyamatos postai munkaviszonnyal rendelkezik,

  • háztartásában egy vagy több gyermeket nevel, és

  • akinél az egy háztartásban élő személyek egy főre jutó utolsó 6 havi nettó átlagjövedelme nem haladja meg a 150.000 Ft/hó összeget. (Keresetigazolást nem kérünk!)

 

A pályázat feltételei:

  • a hiánytalanul kitöltött adatlap, melyen fel kell tüntetni a gyermek, több gyermek esetén a gyermekek nevét, életkorát és a kívánt ajándékutalvány fajtáját,

  • A pályázat elfogadásának feltétele a jelentkezési lap alján lévő hozzájáruló nyilatkozat elfogadása a jelölő négyzet beikszelésével!

  • A gyermekek korhatára: 0 éves kortól 16 éves korig (ide a 16 éves kort 2021. december 31-ig betöltő gyermekek értendők).

  • gyermekenként 1 db 5000 Ft értékű, kizárólag a következő ajándékutalvány valamelyike igényelhető:

 

Decathlon, MediaMarkt, Libri, H&M, Rossmann, DM, Tesco, JátékNet (online webáruház)

 

A pályázati keretösszeg: jelen pályázatra a Postakürt Alapítvány 5 millió forintot biztosít, melyet a Magyar Posta vezetői és munkatársai magánszemélyként történt felajánlásai egészítenek ki. A felajánlásokat az Alapítvány fent megadott számlaszámára küldhetik meg „Karácsonyi ajándékutalvány” megjelöléssel, minimum 5000 Ft értékben. Az Alapítvány által biztosított 5 millió forint, valamint az e célra felajánlott pénzösszegek adják jelen pályázat ajándékutalványra fordítható keretösszegét.

 

A jelentkezés benyújtásának módja:

A pályázat mellékleteként közzétett jelentkezési lap egy példányban, postai úton történő eljuttatása a következő címre:

 

Postakürt Alapítvány, 1068 Budapest, Benczúr utca 27.

A borítékra kérjük, írják rá: „Karácsonyi ajándékutalvány”

 

A pályázat személyesen is benyújtható az Alapítvány székhelyén:

1068 Budapest VI., Benczúr utca 27. (Ügyfélfogadási időben hétfőtől - péntekig 9.00-től 14.00 óráig).

 

A pályázati adatlap beérkezésének határideje: 2021. november 19.

 

A pályázat elbírálása

A pályázat elbírálása a határidőig beérkezett pályázati adatlapon megadott, egy főre jutó havi átlagjövedelem alapján történik, a pályázati keretösszeg erejéig. A pályázat elfogadásáról a Segélyezési Bizottság dönt.

 

A pályázat elbírálásának határideje:          2021. november 30.

 

A pályázat nyerteseinek értesítése, a csomagok tartalma:

E pályázat keretében 250 db családi ajándékcsomag is kiosztásra kerül. A nyertes pályázók az elnyert karácsonyi ajándékot – mind a családi csomagokat, mind az ajándékkártyákat – postai úton kapják kézhez.

 

A vezetőktől beérkező ajándékutalványok darabszámának függvényében kétféle ajándékcsomag kerülhet kiküldésre:

  • a 250 alacsonyabb jövedelemmel rendelkező család ajándékcsomagjai tartalmazzák a karácsonyi meglepetés mellett a vezetők által felajánlott, a gyermekek nevére szóló ajándékutalványokat is,

  • a magasabb jövedelemkategóriába tartozó nyertes pályázók a gyermekek kívánsága alapján ajándékkártyát kapnak.

További információk a Postakürt Alapítványtól kérhetők:

Dér Mária tel: 06-30-771-9446; e-mail: Der.Maria@pkalapitvany.hu

bottom of page