Postás Juniális a Benczúr Kertben

Budapest VI., Benczúr u. 27.

2018. június 23. 10.00-17.00 óra

FELHÍVÁS

Kedves Postások, Postás Családok!

A Postakürt Alapítvány a szociális jellegű támogatások mellett lehetőséget kíván teremteni a postások nagy családi találkozójára. Így született meg a Postás Juniális terve, melyre minden kedves postás családot szeretettel várunk.

A rendezvényt Illés Zoltán a Magyar Posta elnök-vezérigazgatója nyitja meg.

A Juniális programja:

• színpadra lépnek tehetséges postás kollégáink,

• kirakodó vásár – postások termékeiből vehetünk, kóstolhatunk,

• postás művészek alkotásainak kiállítása,

• Meseposta programok.

Az Alapítvány a postások részvételét az alábbiakkal támogatja:

• kedvezményes étkezési lehetőség előzetes igényléssel:

• felnőtt adag gulyásleves + 1 db rétes 500 Ft/adag – a helyszínen fizetendő

• kis adag gulyásleves + 1 db rétes 300 Ft/adag – a helyszínen fizetendő

• ásványvíz 0,5 l-es 1 db/fő térítésmentes

• a vidékről, tömegközlekedéssel érkezőknek utólagos útiköltség térítés (adatlap a helyszínen kérhető, vagy az alapítvány honlapjáról letölthető). A helyi közlekedés költségeit az alapítványnak nem áll módjában megtéríteni.

• az első 250 jelentkező gyermeknek játékcsomag

• A Fővárosi Állatkertbe kedvezményes belépési lehetőség – előzetes jegyigénylés alapján. A belépőket a Benczúr Palotában lehet megvásárolni, postásoknak és gyermekeiknek egységesen 750 Ft/fő áron.

Figyelem!

A rendezvényen való részvételhez, illetve a fenti kedvezmények igénybevételéhez a csatolt jelentkezési lap kitöltése és 2018. május 30-ig történő visszaküldése szükséges abban az esetben is, ha gyermek-ajándékcsomagra nem kíván pályázni.

Pályázat gyermek ajándékcsomagra

A Magyar Posta Zrt. a postás családok támogatására gyermekjátékokat adományozott a Postakürt Alapítványnak. Pályázat keretében az alapítvány összesen 250 db játék csomagot oszt szét a gyermekek között. Az ajándékcsomagok értéke cca.: 2000 Ft/csomag. Az egységcsomagokban 6-12 éves korig találhatók különböző, lányoknak és fiúknak szóló gyermekjátékok.

A részvétel feltételei:

• A családban az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a minimálbér összegét (138.000 Ft/fő).

• Az ajándékok átvételére személyesen, a Juniális helyszínén a Benczúr Palotában kerül majd sor, ezért csak azon munkatársak pályázatát várjuk, akik 2018. június 23-án a rendezvényen részt kívánnak venni!

• Családon belüli több gyermek esetén minden 6-12 éves kor között gyermek 1-1 db gyermekjátékcsomagot kaphat.

• A 250 db ajándékcsomagra a pályázatok elfogadása a fenti feltételek mellett, a beérkezés sorrendje alapján történik.

Az ajándékok átadása:

Az ajándékot kizárólag személyesen, a Postás Juniálison 2018. június 23-án lehet átvenni 10.00 és 17.00 óra között az alapítványi irodában.

Figyelem!

A Juniálisra, illetve a ajándékcsomag pályázatra jelentkezni a mellékletben megküldött, hiánytalanul kitöltött adatlappal lehet.

Beérkezési határidő: 2018. május 30.

A kitöltött adatlapot postai úton kérjük megküldeni a következő címre:

Postakürt Alapítvány 1068 Budapest, Benczúr u. 27.

A borítékra kérjük írják rá: „Postás Juniális”

A nyertes pályázókat a további tudnivalókról levélben/e-mailben fogjuk tájékoztatni.

A Juniálissal kapcsolatban további információ az alapítvány honlapján található.

vagy a pályázattal kapcsolatban a Postakürt Alapítvány munkatársától kérhető:

Dér Mária: tel: 30-771-9446

e-mail cím: der.maria@pkalapitvany.hu