Tájékoztató az ÜDÜLÉSI PÁLYÁZAT elbírálásának módosításáról

 

A járványhelyzet számos – eddig soha fel nem merülő – kérdés és feladat elé állítja a társadalmat, a vállalkozásokat és a magánszemélyeket egyaránt. Nem tudjuk azt megjósolni, hogy meddig tart a vészhelyzet, meddig szükséges az otthonunkban maradva óvakodni a vírus drasztikus terjedésétől, mikorra sikerül megállítani a járványt, hogy ne kelljen félni a megbetegedésektől. El lehet-e menni idén nyaralni, azaz a meghirdetett pályázatnak lesz-e értelme, ha nem lehet felhasználni a támogatást. Tudjuk, hogy a postai szolgáltatások folyamatos biztosítása úgy fizikailag, mint szellemileg átlagon felüli terhet jelentenek e kiélezett helyzetben. Szükség lesz a regenerációra, a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Ezért az Alapítvány Segélyezési Bizottsága az üdülési pályázat eredményhirdetésének május 31-ig történő elhalasztásáról döntött.

Bízunk benne, hogy addigra nagyobb eséllyel lesz látható, hogy milyen ütemben tud az élet a normál kerékvágásba visszaállni és milyen segítségre lesz a leginkább szükség. Addig is minden postás kollégának és családjának jó egészséget, kitartást és türelmet kívánunk e nem mindennapi helyzet kezeléséhez!

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

 

Postakürt Alapítvány

Segélyezési Bizottság

Tisztelt Adózók!

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy 2019. évi adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2020-ban ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, folytatjuk a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció, és a postás családok és a képzésben résztvevők segítését. 

Kérjük, hogy az adóbevallás benyújtásának változása ellenére rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaikkal mely szervezetet támogatják! Adószámunk: 18248649-1-42. Részletes információkért kattintson ide!

 

Támogatásukat köszönjük!

Impresszum

Tel: 322 4240 (Porta)

E-mail: info@pkalapitvany.hu

© 2019

Postakürt Alapítvány

1068 Budapest, Benczúr utca 27.

Koncertjeinkre a Magyar Posta Zrt. dolgozóinak járó kedvezményre való jogosultságot a jegyek átvételekor igazolni kell
További információ: 322-4240, info@benczurhaz.hu