Tájékoztató az ÜDÜLÉSI PÁLYÁZAT elbírálásának módosításáról

A járványhelyzet számos – eddig soha fel nem merülő – kérdés és feladat elé állítja a társadalmat, a vállalkozásokat és a magánszemélyeket egyaránt. Nem tudjuk azt megjósolni, hogy meddig tart a vészhelyzet, meddig szükséges az otthonunkban maradva óvakodni a vírus drasztikus terjedésétől, mikorra sikerül megállítani a járványt, hogy ne kelljen félni a megbetegedésektől. El lehet-e menni idén nyaralni, azaz a meghirdetett pályázatnak lesz-e értelme, ha nem lehet felhasználni a támogatást. Tudjuk, hogy a postai szolgáltatások folyamatos biztosítása úgy fizikailag, mint szellemileg átlagon felüli terhet jelentenek e kiélezett helyzetben. Szükség lesz a regenerációra, a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Ezért az Alapítvány Segélyezési Bizottsága az üdülési pályázat eredményhirdetésének május 31-ig történő elhalasztásáról döntött.

Bízunk benne, hogy addigra nagyobb eséllyel lesz látható, hogy milyen ütemben tud az élet a normál kerékvágásba visszaállni és milyen segítségre lesz a leginkább szükség. Addig is minden postás kollégának és családjának jó egészséget, kitartást és türelmet kívánunk e nem mindennapi helyzet kezeléséhez!

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Segélyezési Bizottság