top of page

JEGYINFORMÁCIÓK

BENCZÚR KERTI ESTÉK

1068 Budapest, Benczúr utca 27.

Jegyvásárlás:

Jegyek vásárolhatók a benczurkertiestek.hu és a jegy.hu oldalakon, személyesen a Rózsavölgyi Zeneműbolt jegypénztárban (1052 Budapest, Szervita tér 5, +36 1 266 8337), az ismert jegyirodákban,  valamint az előadások napján 18 órától a helyszínen.

Őrizze meg színházjegyét és múzeumi belépőjét! 

Az előadásokra vásárolt  jegyek 20%os kedvezményt biztosítanak  2018-ban  a Postamúzeum és a Bélyegmúzeum teljesárú belépőjegyeinek árából!

A Postamúzeum és a Bélyegmúzeum belépőivel ingyenesen látogathatja a Kertmozi vetítéseit.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a nyitólapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett első felvonás folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt a szünet nélkül játszott előadás  35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő, illetve kétrészes előadások esetén, amennyiben az I. felvonás után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyek az elmaradt előadást követő munkanaptól számított 14 napon belül a Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában nyitvatartási időben válthatók vissza.

A filmvetítéseknek esőnapja nincs. Az előre megvásárolt jegyek az elmaradt vetítést követő munkanaptól számított 14 napon belül a Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában nyitvatartási időben válthatók vissza: 

 

Július 12-ig hétfőtől szombatig: 12:00-20:00 óra és július 13-től hétköznap 14:00-18:00 óra.

MEGKÖZELÍTÉS

  • M1 metró, 105-ös busz/Bajza utca megálló (3 perc séta)

  • 75, 79 troli és 30, 30A, 230 busz/Benczúr utca–Dózsa György út sarok (5 perc séta) 

  • 70 troli/Reformáció park megálló (5 perc séta)

  • Autóval érkezők: ingyenes parkolási lehetőség az utcában vagy a Dózsa György út menti parkolóban 18 óra után (8.00-18.00 óra között 350 Ft/óra).

bottom of page