top of page

Tisztelt Adózók!

 

Magyarországi magánszemélyként idén is dönthetünk úgy, hogy a megfizetett személyi jövedelemadónk 1%-át felajánljuk egy regisztrált civilszervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező vallási közösségnek vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak, ami idén a Nemzeti Tehetség Program.

 

A Postakürt Alapítvány számlájára 2023-ban közel 11 millió forint 1 %-os felajánlás érkezett, amit ezúton is nagyon köszönünk! A felajánlásoknak köszönhetően, a befolyt összeget karácsonykor a tartós beteg, árva vagy félárva gyermekeket nevelő postás családok számára oszthatta ki az Alapítvány.

2024-ben ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, így folytatjuk a postás családok, a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció, a gyermekek nyári elhelyezése, valamint a képzésben résztvevők segítését.

Rendelkezzen adója 1 százalékáról a Postakürt Alapítvány javára, hogy abból segíthessünk a rászoruló postás családoknak!

A Postakürt Alapítvány adószáma: 18248649-2-42

 

A támogatásokat előre is köszönjük!

 

Az 1%-os felajánlásokat akár az szja-bevallástól függetlenül, legkésőbb 2024. május 21.-ig lehet megtenni az alábbiak szerint:

 

  • ELEKTRONIKUSAN: ha a magánszemély rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbben azon keresztül nyújthatja be

  • PAPÍR ALAPON: postai úton beküldve, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen adhatja be

 

A lent letölthető nyilatkozat tartalmazza a Postakürt Alapítvány adószámát, megkönnyítve annak kitöltését.

Egységben, egymásért, együtt!

Számítunk Önökre! Segítsenek, hogy segíthessünk!

 

Adományaikat, támogatásukat köszönjük:

Postakürt Alapítvány Segélyezési Bizottsága

bottom of page