Archívum

2017-től megvalósult pályázatok és események

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Pályázati felhívás postás családok gyermekei tanulmányi költségeinek támogatására.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Pályázati felhívás Árván, félárván maradt gyermekek, vagy tartósan beteg gyermekeket nevelő postás családok Karácsonyi támogatására.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Pályázati felhívás a szociálisan rászoruló postai munkavállalók  egészségügyi rehabilitációjának támogatására

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Pályázat karácsonyváró színházlátogatásra, a „Ludas Matyi” című előadásra, melyre a Madách Színházban 2019. december 8-án, vasárnap 11.00 órakor kerül sor.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Postakürt Alapítvány 2019-ben is célzottan támogatja a gyermeket nevelő postás családokat. Ennek érdekében pályázatot hirdet a gyermekek nyári táborozásának támogatására, az alábbi feltételekkel:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Posta Zrt. megváltozott munkaképességű munkavállalói számára.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

- postás juniálishoz kapcsolódó autóbusz bérlésére

- a szociálisan rászoruló postás családok számára az egyénileg utazók költségeinek megtérítése

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A nagycsaládban több gyermeket nevelő, valamint a két vagy több gyermekét egyedül nevelő postai munkavállalók támogatására.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a szociálisan hátrányos helyzetű postai munkavállalók gyermekei tanulmányi költségeinek részbeni finanszírozására, támogatás az első diploma megszerzéséhez.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a szociálisan hátrányos helyzetű postai munkavállalók tanulmányi költségeinek részbeni vagy teljes átvállalására.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Karácsonyváró cirkuszlátogatásra a Fővárosi Nagycirkuszban a „Szikramanók – karácsonyi kaland a cirkuszban” című, 2018. december 8-án 11.00-13.20 óra között létrejövő előadáson történő térítésmentes részvételre.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a Magyar Posta Zrt. megváltozott munkaképességű munkavállalói támogatására.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. szeptember 30.

PÁLYÁZAT GYERMEK AJÁNDÉKCSOMAGRA

A Magyar Posta Zrt. a postás családok támogatására gyermekjátékokat adományozott a Postakürt Alapítványnak. Pályázat keretében az alapítvány összesen 250 db játék csomagot oszt szét a gyermekek között.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. május 30.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a nagycsaládban több gyermeket nevelő, valamint a két vagy több gyermekét egyedül nevelő postai munkavállalók támogatására.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. április 16.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a szociálisan hátrányos helyzetű postai munkavállalók gyermekei

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. október 16.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. november 06.