top of page

Kertmozi

A népszerű magyar filmklasszikusok előtt, a Budapest Metropolitan Egyetem tehetséges hallgatói által készített vizsgafilmek mutatkoznak be.

Karosszék.jpg

Karosszék

2019. július 17. 21:00

Az ifjú építészmérnök, Orosz András mindenáron szeretné megvenni azt a karosszéket, melynek árát az orra előtt veri fel az égig, azaz pontosan 500 pengőig egy felettébb csinos nő. Andrásnak elsődleges feladatává vált, hogy megtalálja a „karosszékes nőt”.

12 - Kisertes2.jpg

Sziriusz

2019. július 18. 21:00

 

Sergius, az őrült rögeszméibe merülő professzor feltalálja az időgépet, így vissza lehet vele repülni a múltba. Leányát és vagyonát annak ígéri, aki bele mer ülni ebbe a különös szerkezetbe.

11 - Cserebere_KissManyi.jpg

Cserebere

2019. július 31. 21:00

Vera az uszodában figyel föl a jóképű Istvánra. Nem tudja a nevét, s azt is csak később fedezi föl, hogy kenyérgondjai vannak a fiatalembernek. Új öltönyt küldet neki, ám egy félreértés folytán a ruhadarab a egy léha hivatalnok címére érkezik.

Latabar2.jpg

Afrikai vőlegény

2019. augusztus 1. 21:00

 

Hősünk az ifjú válalkozó - egyébként mérnök -  levelezett egy Mária nevű magyar lánnyal Afrikából, akit soha nem látott, de a levelek alapján fülig beleszeretett.

BullaElma_Kisertes.jpg

Kísértés

2019. augusztus 14. 21:00

 

Horváth Cecil testvérét bankrablás miatt elítélik, Cecil ezért bosszút esküszik a bíró, Dr. Kétzy Péter ellen. A családi nyaralás alkalmával elcsábítja a gyanútlan férfit, ám eközben ő is megégeti magát. 

12 - Tilos a szerelem.jpg

Tilos a szerelem

2019. augusztus 15. 21:00

 

Gábor, a végzős joghallgató megfogadta, hogy nem keveredik érzelmi ügyekbe, amíg le nem diplomázik. De amikor meglátja Juditot a pályaudvaron, megfeledkezik a fogadalmáról.

KerekFerko_JavorPa2.jpg

Kerek Ferkó

2019. augusztus 28. 21:00

Kerekházy Ferdinánd földbirtokos egy szívroham után hazahívja külföldről fiát, Kerek Ferkót, aki apja megdöbbenésére egy vagon gépet küld előre, hogy ezek segítségével öntözési rendszert hozzon létre, s a szikes, alig termő földeket termővé varázsolja.

Makk7_BenkoGyula2.jpg

Makkhetes

2019. augusztus 29. 21:00

A történet hőse a tehetséges, de nyomorgó festő, aki élelmes barátja és a helyi ipartestületi elnökválasztás zűrzavarainak köszönhetően nemcsak sikeressé válik, de még a szeretett lány kezét is elnyeri. 

bottom of page