Színház

AZ ALKALMÁTÉ TRUPP ELŐADÁSA: JORDÁN ADÉL

2021. 08. 5. 20.30 / augusztus 6., 7., 8. 18.00 és 20.30

Esőnapok: 2021. augusztus. 09./10. 18:00 és 20:30

Esőnapok - információRossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Színház legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a Jurányi Ház és a Benczúr kert honlapján közleményt ad ki. Amennyiben a közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Színház az előadás megtartására készül. A Színház fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, vagy a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az eső elálltával – folytathatja. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, ebben az esetben a jegyek visszaváltására nincsen lehetőség. Az előadás megtartottnak tekintendő, amennyiben a teljes időtartamának fele lejátszásra került. Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek szeptember 1-től a Jurányi Ház pénztárában nyitvatartási időben válthatók vissza.Kérjük, jegyét mindenképpen őrizze meg a rendezvény végéig, hogy félbeszakadt előadás esetén a pótlására kijelölt esőnapon ismét bejöhessen a nézőtérre.

A „legendás” Máté - Horvai osztály sorozata 2021 nyarán véget ér.

„Ez egy szerződésszerűség egymás között, hogy ezt végig csináljuk, ha van rá lehetőség.” Máté Gábor

a tizenötödik éve tartó sorozat keretében – immár utolsó alkalommal – nyaranta mindig más osztálytársukról vallanak az osztály tagjai.

Ebben az évben JORDÁN ADÉL lesz az előadás témája.

Az idei előadás szereplői: Czukor Balázs, Dömötör András, Járó Zsuzsa, Jordán Adél, Kovács Patrícia, Máthé Zsolt, Mészáros Béla, Mészáros Máté, Péter Kata, Szandtner Anna, Vajda Milán

Látvány: Kálmán Eszter

Zenei vezető: Dargay Marcell, Zenei munkatárs: Hock Ernő

Dalszöveg: Máthé Zsolt

Asszisztens: Mátis Inez

Rendező: Máté Gábor

Az előadás 18 éven felülieknek ajánlott.

Náray_Nyáry_aug.24.jpg

Borítékolható szerelem -
Náray Erika és Nyáry Krisztán estje

2021.08.24.19:30

Esőnap: 2021.09.02. 19:30

Vallomások, levélrészletek és ikonikus dalok a szerelemről

Nyáry Krisztián Írjál és szeressél című könyvében 125, a magyar kultúrtörténet legszebb, legérdekesebb vagy éppen legfelháborítóbb szerelmes levelei és azok keletkezésének történetei kaptak helyet. Ezekből válogatva született meg a Borítékolható szerelem című előadás, amelyben Nyáry Krisztián és Náray Erika híres párok levelezéséből szemezget. Náray Erikát Berdisz Tamás kíséri zongorán.