Jegyinformációk

Halmos Béla koncertsorozat jegyinformációja:

Az előadások a Postamúzeum vagy a Bélyegmúzeum belépőjével (1000 Ft) ingyenesen látogathatók.

Jegyár: 1000 Ft. Egy jegyárért három élmény!

A koncert előtt és szünetében megtekintheti az épületben található Postamúzeum kiállítását, ráadásul a jegyek mellé egy pikoló sört, vagy egy kisfröccsöt is választhat a grillteraszunkon.

Jegyet a helyszínen, illetve a benczurkertiestek.hu honlapon lehet vásárolni.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.benczurkertiestek.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja. Az előre megvásárolt jegyek az elmaradt vetítést követő munkanaptól számított 14 napon belül a Postamúzeum jegypénztárában, nyitvatartási időben válthatók vissza. Az interneten keresztül vásárolt jegyek árát visszautalással térítjük meg.

Információ: halmosbelaprogram.hu

Kertmozi-Filmklub jegyinformációja:
Teljes árú jegy: 1000 Ft
Kedvezményes (diák, nyugdíjas, postás): 500 Ft
Családi (2 felnőtt + 2 vagy több gyermek): 2100 Ft

Egy jegyárért két élmény!

A vetítés előtt megtekintheti az épületben található Postamúzeum kiállítását.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.benczurkertiestek.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja. A filmvetítéseknek esőnapja nincs. Az előre megvásárolt jegyek az elmaradt vetítést követő munkanaptól számított 14 napon belül a Postamúzeum jegypénztárában, nyitvatartási időben válthatók vissza. Az interneten keresztül vásárolt jegyek árát visszautalással térítjük meg.