Jegyinformációk

Jegyet a helyszínen, illetve a benczurhaz.hu és a benczurkertiestek.hu honlapon lehet vásárolni.

Halmos Béla koncertsorozat jegyinformáció:

Jegyár: 1000 Ft

Kertmozi jegyinformáció:

Jegyár: 1000 Ft

Kedvezményes jegyek vásárlása csak a helyszínen lehetséges, érvényes igazolvány felmutatásával.

Diák, nyugdíjas, postai dolgozó: 500 Ft

Családi (2 felnőtt + 2 vagy több gyermek): 2100 Ft

Ingyenes: 70 év felettieknek, fogyatékkal élőknek, pedagógusoknak, egészségügyi dolgozóknak.

Részletes programok: pkalapitvany.hu és a benczurkertiestek.hu oldalán.

Rossz idő esetén az aznapi esemény elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.benczurkertiestek.hu és  a facebook.com/benczurkertiestek/  oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja. Az előre megvásárolt jegyek csak akkor válthatók vissza, ha az esőnapon se tudják megtartani az előadást. Ebben az esetben, a legközelebbi munkanaptól számított 14 napon belül a Postamúzeum jegypénztárában, nyitvatartási időben válthatók vissza. Az interneten keresztül vásárolt jegyek árát visszautalással térítjük meg.

Figyelem! A kertmozis vetítéseknek nincs esőnapja, a jegyek visszaváltása a legközelebbi munkanaptól számított 14 napon belül a Postamúzeum jegypénztárában, nyitvatartási időben válthatók vissza. Az interneten keresztül vásárolt jegyek árát visszautalással térítjük meg.