Esküvő

Üdvözöljük Önöket a Budapest Főváros Terézvárosi Házasságkötő terem és a Benczúr Palota közös oldalán!

 

Házasságkötéshez időpont egyeztetés és bejelentkezés a VI. kerület Terézvárosi Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Osztályán szükséges.

Tisztelt Érdeklődők!

A Postakürt Alapítvány 2019. január 1-től az esküvői szertartásokhoz tartozó szolgáltatásokat nem tudja biztosítani. Megrendeléseket kizárólag december hónapra tudunk fogadni. 2019. január 1-től a szertartáshoz kapcsolódó lehetőségekről az Anyakönyvi Hivatal tud felvilágosítást nyújtani.

Szolgáltatások

A Benczúr Palota (egykori Egyedi –palota) a  19. század végén a Benczúr (akkor Nagy János) utca 27. sz. alatt lakórezidencia és irodák céljára épült pazar palota.  Az épület tervét Marmorek Oszkár műépítész készítette, a belső térben Róth Miksa ólomüveg ablakai, és eredeti enteriőrök láthatók.

 

Az aula kupolája alatt télikertet alakítottak ki, a Szalon (ma Díszterem) az utcára néző középső terem volt, míg a Hölgy termet (a mai Fehér Szalont) és az Úri termet (a mai Barna Szalont) a belőle és külön is nyíló, két oldalsó teremben helyezték el.

Tisztelt Adózók!

 

Köszönjük mindazok támogatását, akik az elmúlt években személyi jövedelemadójuk 1%-át a Postakürt Alapítvány számára ajánlották fel! Mindenkit arra kérünk, hogy adóbevallása során se feledkezzen meg erről és rendelkezzen a postás alapítvány javára, amennyiben céljaival egyetért. 2021-ben ismételten tervezzük a tavalyi évben kitűzött célok támogatását, így folytatjuk

 

a postás családok, a megváltozott munkaképességű postás munkatársak, az egészségügyi rehabilitáció,

az üdülés, a gyermekek nyári elhelyezése, valamint a képzésben résztvevők segítését.

 

Kérjük, rendelkezzenek adójuk 1 %-áról, mert így Önök dönthetnek arról, hogy adóforintjaitokkal mely szervezetet támogatják! 

Adószámunk: 18248649-1-42

 

A támogatásokat köszönjük!

Koncertjeinkre a Magyar Posta Zrt. dolgozóinak járó kedvezményre való jogosultságot a jegyek átvételekor igazolni kell
További információ: 322-4240, info@benczurhaz.hu

Impresszum

Tel: 322 4240 (Porta)

E-mail: info@pkalapitvany.hu

© 2019

Postakürt Alapítvány

1068 Budapest, Benczúr utca 27.